Rabarbersallad
Tunt hyvlad späd rabarber ger fräsch syra i salladen. Marinera med honung, citron och olja och blanda med sallad, ärtskott och sockerärter. Vackert och väldigt somrigt! Servera gärna rabarbersalladen till goda grejer från grillen.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2017
Ingredienser
4 portioner
2 msk flytande honung
2 msk färskpressad citronjuice
1/2 dl rapsolja
1/2 tsk salt
1 krm peppar
200 g rabarber
65 g blandad sallad
1/2 förp solros- eller ärtskott (à 50 g)
150 g strimlade sockerärtor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi677 KJ / 162 kCal
Fett11 g
Salt0.88 g
Kolhydrater13 g
Protein3 g
Kommentar
Vansinnigt delikat!
Christian
2017-06-28