Rabarbersallad

7
1
Rabarbersallad

Tunt hyvlad späd rabarber ger fräsch syra i salladen. Marinera med honung, citron och olja och blanda med sallad, ärtskott och sockerärter. Vackert och väldigt somrigt! Servera gärna rabarbersalladen till goda grejer från grillen.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2017

Rabarbersallad

Ingredienser

4 portioner
2 msk flytande honung
2 msk färskpressad citronjuice
1/2 dl rapsolja
1/2 tsk salt
1 krm peppar
200 g rabarber
65 g blandad sallad
1/2 förp solros- eller ärtskott (à 50 g)
150 g strimlade sockerärtor

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentar

Christian

2017-06-28

Vansinnigt delikat!

Näringsvärde per portion

Energi 677 KJ / 162 kCal
Fett 11 g
Salt 0.88 g
Kolhydrater 13 g
Protein 3 g
Läs mer om näringsvärden