Rabarbersallad

Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
1
Rabarbersallad

Tunt hyvlad späd rabarber ger fräsch syra i salladen. Marinera med honung, citron och olja och blanda med sallad, ärtskott och sockerärter. Vackert och väldigt somrigt! Servera gärna rabarbersalladen till goda grejer från grillen.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2017

Rabarbersallad

Ingredienser

4 portioner
2 msk  flytande honung
2 msk  färskpressad citronjuice
1/2 dl  rapsolja
1/2 tsk  salt
1 krm  peppar
200 g  rabarber
65 g  blandad sallad
1/2   förp solros- eller ärtskott (à 50 g)
150 g  strimlade sockerärtor

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat

Kommentar

Vansinnigt delikat!

Christian

2017-06-28

Näringsvärde per portion

Energi677 KJ / 162 kCal
Fett11 g
Salt0.88 g
Kolhydrater13 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Rabarberkräm
Betyg 4.5 av 5.
74 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rabarber-och kokosdrink med mynta
Betyg 3.9 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fransk rabarbermarmelad
Betyg 4 av 5.
133 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rabarbersnaps
Betyg 4.6 av 5.
73 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rabarbersirap
Betyg 4.4 av 5.
54 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rabarber i huvudrollen
Betyg 2.5 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga