Rabarbersallad

5
1
Rabarbersallad

Tunt hyvlad späd rabarber ger fräsch syra i salladen. Marinera med honung, citron och olja och blanda med sallad, ärtskott och sockerärter. Vackert och väldigt somrigt! Servera gärna rabarbersalladen till goda grejer från grillen.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2017

Rabarbersallad

Ingredienser

4 portioner
2 msk
flytande honung
2 msk
färskpressad citronjuice
1/2 dl
rapsolja
1/2 tsk
salt
1 krm
peppar
200 g
rabarber
65 g
blandad sallad
1/2
förp solros- eller ärtskott (à 50 g)
150 g
strimlade sockerärtor

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentar

Christian

6/28/2017

Vansinnigt delikat!

Näringsvärde per portion

Energi 677 KJ / 162 kCal
Fett 11 g
Salt 0.88 g
Kolhydrater 13 g
Protein 3 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept