De bästa snöbollarna är inte de man kastar, utan faktiskt äter upp. Detta recept är lika enkelt som smaskigt och perfekt som julgodis. Hemligheten med dessa snöbollar är kondenserad mjölk som blandas med kokos. Garnera bollarna med krossad polkagris eller annan karamell du gillar.
Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Näringsvärdet är beräknat per boll på 30 bollar.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Väldigt goda! Blandade in polka direkt i smeten så man får ut lite mer polkasmak. Och som andra tipsar får man ha smeten i kylen lite längre så det går lättare att rulla. Använde mandelmjöl istället för kokosmjöl och det gick bra.
Barbara
2021-12-12Super gott. Kommer göra dubbelsats nästa år.
Åsa
2020-12-27Låt smeten stå till sig lite i kylen innan ni rullar. Så suger kokosmjölet åt sig av den kondenserade mjölken.
Birgitta
2020-12-19