Festliga och dekorativa polkagrisbollar med en härligt krispig fyllning gjord på polkakross, oreokakor och färskost. Så goda att det antagligen blir svårt att bara ta en. Vilken tur att receptet är på 36 smarriga bollar!
Läs noga innehållet på polkagrisar och kakor. Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein. Fri från ägg.
Recept och bild i samarbete med Oreo.
Kommentarer
Stephanie
2021-11-16Det står 100 st färsk ost i receptet. Menar ni 100 g?
Linda
2019-12-07Hur får ni bollarna så fina?? Mina blev en enda stor smet som inte gick att rulla ihop även fast jag fryste degen lite innan. Och när man väl doppade dem i chokladen så smälte den sönder igen så de blev bara bajsklumpar på hela plåten 😂🙈
Redaktionen ICAse
2019-12-09Hej Linda! Viktigt att blanda polkagrisarna, färskosten och oreokakorna väl till en slät smet (i en matberedare som på filmen). Försök få jämna bollar (ögonmått eller väg bollarna) Man ska rulla hyfsat snabbt så att de inte smälter i handen. När man doppar så ska man också vara rätt snabb. Ett bra tips är att doppa tex 5 st i taget, dvs inte ta fram alla på en gång. Lycka till! Hälsningar Michelle
Ida-maria
2019-12-04Hur länge tror ni de håller i kylen?
Redaktionen ICAse
2019-12-09Hej Ida-Maria! Skulle gissa på 2-3 dagar i kylskåp. Polkagrisarna kan bli tråkiga pga fukten och färskosten håller inte sig fräsch heller så länge. Lycka till! Hälsningar Micchelle