Snittar med parmaskinka, burrata och sparris

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Snittar med parmaskinka, burrata och sparris

Bjud på en snitt av rostat surdegsbröd med salt parmaskinka, krämig burrata, färsk grön sparris, basilikaolja med smak av vitlök, krispiga pistagenötter och rivet citronskal. Mums! 

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2024

Snittar med parmaskinka, burrata och sparris

Ingredienser

6 portioner
12   skivor surdegsbaguette
olivolja (till bröd och sparris)
250 g  grön sparris
3 msk  pistagenötter
2   förp burrata (à 100 g)
170 g  prosciutto di Parma
1 msk  finrivet citronskal

Örtolja

1/2   kruka basilika
1   vitlöksklyfta
3 msk  olivolja

För alla

Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: byt burrata mot laktosfri mozzarella.
Gör mjölkproteinfri: byt burrata mot tofu eller mjölkproteinfri ostersättningsprodukt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1514 KJ / 362 kCal
Fett25 g
Salt1.8 g
Kolhydrater16 g
Protein19 g

Testa liknande recept

Sallad med päron, prosciutto och burrata
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rostad baguette med fikon, ädelost och rosmarinhonung
Betyg 4.6 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Toast med fikon, ricotta och pinjenötter
Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sallad med burrata, nektariner och prosciutto
Betyg 4.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Toast med melon, burrata, chilihonung och prosciutto
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tapenademarinerad sparris
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga