Crostini med rensteksröra och krasse

Betyg 3.2 av 5.
116 personer har röstat
0
Crostini med rensteksröra och krasse

En röra som är lätt att förbereda och är omtyckt av både barn och vuxna. Den rökta smaken från renköttet passar bra tillsammans med rågsmaken från crostinin. Ta med på utflykten tillsammans med några rågcrostini att dippa direkt i rensteksröran eller gör små snittar och servera som mingelmat på festen.

Crostini med rensteksröra och krasse

Ingredienser

6 portioner
6 skivor tunt skivat rökt renkött
1/2 dl färskost
2 tsk dijonsenap
2 msk grovt hackad krasse
salt och peppar efter smak
6 st rågcrostini med chili

Dekoration

ca 1 tsk grovt hackad krasse

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
116 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi330 KJ / 79 kCal
Fett3.7 g
Salt1.4 g
Kolhydrater7.1 g
Protein3.8 g

Testa liknande recept

Crostini med röd pesto, hasselnötter och Västerbottensost
Betyg 2.9 av 5.
49 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tilltugg med färskost toppad med sikrom
Betyg 3.1 av 5.
98 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tilltugg med getostkräm, honung och havtornsmarmelad
Betyg 3.5 av 5.
53 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Snittar med gubbröra
Betyg 2.6 av 5.
301 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Frasvåffla med rensteksröra
Betyg 3.8 av 5.
15 personer har röstat
Under 60 min att tillaga