Crostini med rensteksröra och krasse

Betyg 3.2 av 5.
115 personer har röstat
0
Crostini med rensteksröra och krasse

En röra som är lätt att förbereda och är omtyckt av både barn och vuxna. Den rökta smaken från renköttet passar bra tillsammans med rågsmaken från crostinin. Ta med på utflykten tillsammans med några rågcrostini att dippa direkt i rensteksröran eller gör små snittar och servera som mingelmat på festen.

Crostini med rensteksröra och krasse

Ingredienser

6 portioner
6   skivor tunt skivat rökt renkött
1/2 dl  färskost
2 tsk  dijonsenap
2 msk  grovt hackad krasse
salt och peppar efter smak
6 st  rågcrostini med chili

Dekoration

ca 1 tsk  grovt hackad krasse

För alla

Innehåller gluten, fri från ägg.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri färskost.
Gör laktosfri: välj laktosfri färskost.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
115 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi330 KJ / 79 kCal
Fett3.7 g
Salt1.4 g
Kolhydrater7.1 g
Protein3.8 g

Testa liknande recept

Under 30 min att tillaga
Crostini med röd pesto, hasselnötter och Västerbottensost
Betyg 2.9 av 5.
49 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Crostini med lenrimmad laxros och dillyoghurt
Betyg 3.2 av 5.
93 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tilltugg med handskalade räkor, aioli och gräslök
Betyg 3.2 av 5.
101 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Snittar med gravad lax, citron och rostade solroskärnor
Betyg 3.2 av 5.
80 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Snittar med gubbröra
Betyg 2.6 av 5.
301 personer har röstat
Under 15 min att tillaga