Sniglar provençale

Betyg 3.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sniglar provençale

Sniglar provençale är en fransk klassiker som går snabbt att tillaga och du behöver inte så många ingredienser heller. Vitlöken, citronen, persiljan och vitpepparn ger så härliga smaker att det passar bäst med att bara servera bröd till.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2011

Sniglar provençale

Ingredienser

4 portioner
150 g smör
3 finhackade vitlöksklyftor
2 tsk färskpressad citronjuice
1 dl hackad persilja
2 krm salt
1 krm vitpeppar
24 kokta sniglar (från burk)
ljust surdegsbröd till servering

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sniglar provencale
Betyg 4.5 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gratinerade pilgrimsmusslor
Betyg 3.4 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Annas ostgratinerade lök- och potatissoppa
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pepper melt med kålsallad
Betyg 4.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bucatini med sardell och pangrattato
Betyg 4 av 5.26 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Rostad vitlöksmajonnäs
Betyg 3.6 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad