Sniglar provençale

Betyg 3.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sniglar provençale

Sniglar provençale är en fransk klassiker som går snabbt att tillaga och du behöver inte så många ingredienser heller. Vitlöken, citronen, persiljan och vitpepparn ger så härliga smaker att det passar bäst med att bara servera bröd till.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2011

Sniglar provençale

Ingredienser

4 portioner
150 g smör
3 finhackade vitlöksklyftor
2 tsk färskpressad citronjuice
1 dl hackad persilja
2 krm salt
1 krm vitpeppar
24 kokta sniglar (från burk)
ljust surdegsbröd till servering

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Sniglar provencale
    Betyg 4.6 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gratinerade pilgrimsmusslor
    Betyg 3.4 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pepper melt med kålsallad
    Betyg 4.7 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bucatini med sardell och pangrattato
    Betyg 4 av 5.27 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Rostad vitlöksmajonnäs
    Betyg 3.8 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad