Sniglar provençale

Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
0
Sniglar provençale

Sniglar provençale är en fransk klassiker som går snabbt att tillaga och du behöver inte så många ingredienser heller. Vitlöken, citronen, persiljan och vitpepparn ger så härliga smaker att det passar bäst med att bara servera bröd till.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2011

Sniglar provençale

Ingredienser

4 portioner
150 g  smör
3   finhackade vitlöksklyftor
2 tsk  färskpressad citronjuice
1 dl  hackad persilja
2 krm  salt
1 krm  vitpeppar
24   kokta sniglar (från burk)
ljust surdegsbröd till servering

För alla

Fri från gluten och ägg, om lämpligt bröd bjuds.
Gör laktosfri: byt smör mot laktosfritt smör.
Grö mjölkproteinfri: bjud smör mpt mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sniglar provencale
Betyg 4.5 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gratinerade pilgrimsmusslor
Betyg 3.3 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Annas ostgratinerade lök- och potatissoppa
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pepper melt med kålsallad
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bucatini med sardell och pangrattato
Betyg 4 av 5.
26 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostad vitlöksmajonnäs
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 60 min att tillaga