Pepper melt med kålsallad

Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
0
Pepper melt med kålsallad

Pepper melt är en lite matigare varm macka med bönor och inlagd paprika. Med en god kålsallad till fungerar mackan utmärkt som snabb och enkel vardagsmiddag.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2017

Pepper melt med kålsallad

Ingredienser

4 portioner
4   grillade inlagda paprikor
1   förp cannellinibönor (à 390 g)
1   riven vitlöksklyfta
1 dl  riven, lagrad ost
1/2 dl  majonnäs
1/2 tsk  salt
1/2 tsk  svartpeppar
4   skivor surdegsbröd
300 g  strimlad vitkål
1   hackad rödlök
1 tsk  flingsalt
2 msk  färskpressad citronjuice
1/2 dl  olivolja i en skål
1   strimlat äpple
1 krm  chiliflakes

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: kontrollera innehållet i brödet.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt ostalternativ. Kontrollera innehållet i brödet.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs och kontrollera innehållet i brödet.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2391 KJ / 572 kCal
Fett27 g
Salt4.44 g
Kolhydrater58 g
Protein17 g

Testa liknande recept

Toast med vitlöksstekta bönor och riven pecorino
Betyg 4.7 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kycklingburgare med curryslaw
Betyg 3.2 av 5.
181 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fläskgryta med vitkål och potatis
Betyg 3.3 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mjölksyrad rödbeta
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Coleslaw, grundrecept
Betyg 2.5 av 5.
157 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad vitkål
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga