Snapsbollar

Betyg 1.7 av 5.
20 personer har röstat
1
Snapsbollar

Snapsbollar är utsökta tryfflar av mörk choklad, grädde, kakao och brännvin. En skvätt Rånäs brännvin gör snapsbollarna obeskrivligt goda. De är förstklassiga till kaffet.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2007

Snapsbollar

Ingredienser

20 tryfflar
2 dl  grädde
200 g  hackad mörk choklad (64-72%, t ex manjari)
2 msk  Rånäs brännvin
1 dl  kakao

Gör så här

Tips

Serveras gärna till kaffet.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.7 av 5.
20 personer har röstat

Kommentar

Med dessa proportioner på grädde och choklad så stelnar den aldrig! Hade min i kylen en hel dag och den rann omkring i alla fall.

Hanna

2015-12-21

Testa liknande recept

Enkel tryffel
Betyg 3.6 av 5.
37 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tenans chokladtryfflar
Betyg 2.7 av 5.
26 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chokladtryffel
Betyg 3.7 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hannas pärontryffel
Betyg 3.8 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tryffelägg
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Krispig mörk chokladtryffel
Betyg 2.9 av 5.
132 personer har röstat
Över 60 min att tillaga