Hoppa till sidans innehåll
ÖVER 60 MIN | Enkel

Tryffel med After Eight

Tryffel med mörk choklad och mintig After Eight är en riktigt smarrig smakkombination, perfekt till julfirandet eller glöggminglet. Rulla tryfflarna i kakao eller florsocker innan servering som pricken över i.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 20 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka upp grädden i en kastrull.
  2. Lägg choklad, After Eight och smör i en skål och häll över grädden. 
  3. Blanda till en kräm och ställ i kyl för att stelna. 
  4. Forma bollar av smeten och rulla dem i kakao eller florsocker.

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Recept och bild i samarbete med Nestlé.

Ingredienser

Portioner: 20
  • 1 dl vispgrädde
  • 180 g hackad mörk choklad
  • 8 bitar after eight
  • 25 g smör
  • kakao eller florsocker (att rulla i)
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer