Korean fried chicken, även kallad chikin, är ett recept på koreansk kyckling som friteras och sedan doppas i en ljuvlig sås med honung, risvinäger och gochujang. Servera den friterade kycklingen med snabbpicklade grönsaker. Comfort food på koreanska!
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2020
Kontrollera noga innehållet i gochujangpastan.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri mjölmix.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Så gott! Familjens favorit! Kycklingen är krispig och såsen perfekt tillbehör
Christina
2022-09-23Det är helt klart något fel på andelen soja… Har kollat andra recept och det ska nog vara 2msk soja inte 2 dl
Martin
2022-08-04Hej! Är det möjligt att tillaga kycklingen enligt recept och frysa in den? Hur länge håller den i frysen (förutsatt att det går bra att frysa in den)?
Alexander
2022-07-03Hej Alexander! Vi skulle inte rekommendera att frysa in kycklingen, paneringen kommer bli mjuk och man vill ju ha den härligt krispig. Hoppas du gillar receptet. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2022-07-06