Försköna din huvudrätt med en smak- och färgklick i form av picklade grönsaker. Fänkål, blomkål, morötter, palsternacka och rödlök sveps in i en klassisk 1, 2, 3 lag.
Ingredienser
8 portioner
1
litet blomkålshuvud (ca 500 g)
1
liten fänkål
3
morötter (gärna i olika färger)
1
palsternacka
1
rödlök
4
dl
strösocker
6
dl
vatten
2
dl
ättiksprit 12 %
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Receptet uppdaterat februari 2021.
Gör så här
Vad tyckte du om receptet?
34
5 st
Kommentarer
Agneta
2021-09-09
I början på artikeln om picklat står det att inläggningar håller flera månader? Kan de förvaras i skafferi om oöppnade? Förstår om öppnade burkar har kortare hållbarhet.
Pia
2021-02-21
När ska man sätta på locket?
Ola
2020-10-17
Hej, ange gärna %-halt på ättiksspriten
Redaktionen ICAse
2020-10-19
Hej Ola! Tack för din kommentar. Vi har nu uppdaterat receptet med %-halten (12%). Tack för att du använder våra recept! Hälsningar Elina
Kommentarer
Agneta
2021-09-09I början på artikeln om picklat står det att inläggningar håller flera månader? Kan de förvaras i skafferi om oöppnade? Förstår om öppnade burkar har kortare hållbarhet.
Pia
2021-02-21När ska man sätta på locket?
Ola
2020-10-17Hej, ange gärna %-halt på ättiksspriten
Redaktionen ICAse
2020-10-19Hej Ola! Tack för din kommentar. Vi har nu uppdaterat receptet med %-halten (12%). Tack för att du använder våra recept! Hälsningar Elina