Försköna din huvudrätt med en smak- och färgklick i form av picklade grönsaker. Fänkål, blomkål, morötter, palsternacka och rödlök sveps in i en klassisk 1, 2, 3 lag.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Receptet uppdaterat februari 2021.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
I början på artikeln om picklat står det att inläggningar håller flera månader? Kan de förvaras i skafferi om oöppnade? Förstår om öppnade burkar har kortare hållbarhet.
Agneta
2021-09-09När ska man sätta på locket?
Pia
2021-02-21Hej, ange gärna %-halt på ättiksspriten
Ola
2020-10-17Hej Ola! Tack för din kommentar. Vi har nu uppdaterat receptet med %-halten (12%). Tack för att du använder våra recept! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-10-19