Snabbgravad sojalax med wasabimajonnäs

Med hjälp av en ”gravningsmarinad” gör du gravad lax på bara fyra timmar. Blanda bara valfri vätska, salt och socker. Här är det japansk soja som ger laxen en djupare sälta med asiatisk känsla. Majonnäs smaksatt med wasabi förstärker det asiatiska smaktänket.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2015

Gör så här
04:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1849 KJ / 442 kCal
Fett34 g
Salt6.24 g
Kolhydrater9 g
Protein25 g
Kommentarer
5 stMycket gott. Vi åt med ris, ärtor och gurka till.
Lisbeth
Jag älskar det här receptet! Enkelt att göra och väldigt gott. Det har blivit en favorit bland familj och vä. Er.
Inger
Världens bästa-så uppskattad
Annelie