Snabba gulaschen

Betyg 2.7 av 5.
387 personer har röstat
5
Snabba gulaschen

Gulasch går att göra på två sätt, den långa varianten eller den snabba. I detta recept gör vi det sistnämnda. Smakerna som gör grunden är kummin, vitlök, tomatpuré och paprika och dessa är typiska för gulaschsoppan. Köttet har ersatts med blandfärs och det ger soppan en mer matig touch. Toppa med persilja!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 47 2015

Snabba gulaschen

Ingredienser

4 portioner
4 port ris eller annat gryn
1 vitlöksklyfta
2 gula paprikor
1 dl hackad gul lök
1 msk olja
1 tsk hel kummin
2 msk tomatpuré
390 g finkrossade tomater
2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten + tärning eller fond)
ca 500 g blandfärs
salt
peppar
1/2 kruka persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
387 personer har röstat

Kommentarer

En utav favoriträtterna här hemma! Både hos vuxna och barn!

Christin

2024-04-10

Använde karré som vi skar i bitar och lät koka i 1.5 timme ungefär. Svingott!

Amanda

2020-10-07

Hej Patrik! Kul att du gillar våra härliga recept! Vi har tagit bort vissa funktioner som browsern själv kan erbjuda. Då blir det mer plats för receptet och spara recept, inköpslistor mm. Hälsningar Michelle

Redaktionen

2017-10-09

Näringsvärde per portion

Energi2186 KJ / 552 kCal
Fett20 g
Salt3.45 g
Kolhydrater53 g
Protein31 g

Testa liknande recept

Gräddig köttfärssås med pesto
Betyg 3.3 av 5.
26 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gulasch på blandfärs
Betyg 4.1 av 5.
44 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färsbiffar i krämig sås
Betyg 4.2 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Köttfärsgulasch med baguette och vitlökskräm
Betyg 4.6 av 5.
107 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Snabba kycklinggulaschen
Betyg 3.1 av 5.
171 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Köttfärspaj med tacosmak
Betyg 4.3 av 5.
38 personer har röstat
Under 45 min att tillaga