Aptitliga färsrutor med underbar fyllning av kapris, dijonsenap, fetaost och timjan. Känn doften av Medelhavet när du tillagar dessa delikata färsrutor. Servera med en ljummen pastasallad och njut.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2010
Fri från gluten och ägg om lämplig pasta bjuds till men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd laktosfri salladsost eller annan ost lagrad mer än 3 mån, stek i laktosfritt matfett och använd vin eller vatten till skyn.
Receptet är lagat och kommenterat av Buffés Testlagare 2010.
Testlagarnas kommentarer är inlagda av ICA.se-redaktionen och finns även i Buffé nr 1 2010.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kerstin
2011-03-06Jättegott! Ett ägg i köttfärsen hade gjort det lättare att få biffarna att hålla ihop. Ska prova det nästa gång.
Ann-chatrine
2010-01-16Varför krångla till det hela. Rör ihop allt i köttfärsen och stek biffar. Man slipper problemet att fyllningen rinner ut. Går bra att steka i ugn på 225 grader i cirka 15 minuter om man gör biffarna på 1 deciliter var. Mycket enklare och inget os-
Redaktionen
2010-01-14Maria Dahlberg: Ny vardagsfavorit! Fyllningen rann ut lite, och så var det lite snålt med sås. Hade därför i extra matlagningsgrädde som färsen fick småputtra i ca 20 minuter. Bjöd med ljummen matvete, tomat, avokado, rucola och solrosfrön. Nästa gång gör jag potatismos till! Betyg 4,3