Snabb smördegspizza med svamp

Denna snabba vegopizza med champinjoner, vällagrad ost och mascarpone är både enkel och otroligt god! Med färdig smördeg är den dessutom färdig på ett kick. Toppa med tryffelmajo och krasse för krämighet och fräschör!
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2018

Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2287 KJ / 546 kCal
Fett45 g
Salt0.89 g
Kolhydrater23 g
Protein11 g
Kommentarer
13 stAnvände sommarens kantareller och det blev magiskt gott.
Mikael
Gott och snabb att fixa men lite för fet.
Niloofar
Går den att frysa in?
Yvonne
Hej Yvonne! Nja, det är inget vi rekommenderar, frasigheten kommer att försvinna så den blir så god då. Vänliga hälsningar Harriet
ICA-köket
Supergott! Passar överallt!
Lena
Fantastiskt gott, brukar göra det som fredagsmys på kvällarna
Aya
Jättesmarrig och smidig att ha som lite plockmat 😊
Erica
Smakar gott. Jag tänker att lägga till räkor och gul lök samt pressas vitlök nästa gång.
Yosie
Supergott! Byter mascarponen mot créme fraîches och pressar i vitlök. Får inte heller plats med så mycket svamp:) Gott att lägga på tunna skivor av salami också.
Helena
Fantastiskt gott, enkelt och snabbt att fixa till. Jag fick dock inte rum med mer än ca 125 g tunt skivade champinjoner. En ny favorit helt klart!
Göran
Så god!!
Felicia