Snabb mangoglass med kvarg

En mÀttande och frÀsch snabbglass med extra nÀringsboost frÄn chiafrön. Med fryst mango fÄr du den rÀtta glassiga konsistensen. Apelsinjuice bidrar med ytterligare sötma och ocksÄ en frÀsch syra. Vaniljkvarg ger en glassig smak och fÀrsk ingefÀra piggar upp.
Ett recept frÄn:
Buffé nr 2, 2017

Gör sÄ hÀr
Har du lagat receptet?
NÀringsvÀrde per portion
Energi509 KJ / 122 kCal
Fett2 g
Salt0.37 g
Kolhydrater21 g
Protein3 g
Kommentarer
3 stKalla det inte glass om den inte gÄr att frysa och inte Àr gjord pÄ grÀdde. Detta Àr en vÀldigt god sorbet, snarare Àn glass.
Caroline
Hej Anna! Tack för ditt kreativa namnförslag. Hälsningar Michelle
Ica-köket
Vad är det som gör det här receptet till nice cream? Nice cream kommer ju ifrån att det är baserat på banan (banana/nana ice cream) och fritt från animaliska produkter och därmed snällt = nice. Det kanske är bättre att kalla den snabbgjord mangoglass eller liknande? MVH Anna
Anna