Smörstekt torsk med kantarellsås
I denna ljuvliga fiskrätt bjuder vi på ingredienser som smörstekt torskfilé, kokta haricots verts med rödlök, vinäger och persilja samt smaskig gräddig kantarellsås. God kombination!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 40 2014
Ingredienser
Torsk
Kantarellsås
Haricots verts
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfri mjölmix eller uteslut mjölet.
Gör laktosfri: använd matfett och grädde utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut grädden mot soja-, havre-, eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Ett toppen recept!
Elin
2024-08-09Väldigt god kantarellsås.
Ulla
2023-09-16Det stod inget om bönor bland ingredienserna
Ebba
2021-05-11Hej Ebba! Det är de gröna bönorna haricots verts vi menar när vi skriver bönor i texten. Hoppas du gillar rätten. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2021-05-11