I denna ljuvliga fiskrätt bjuder vi på ingredienser som smörstekt torskfilé, kokta haricots verts med rödlök, vinäger och persilja samt smaskig gräddig kantarellsås. God kombination!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
40 2014
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfri mjölmix eller uteslut mjölet.
Gör laktosfri: använd matfett och grädde utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut grädden mot soja-, havre-, eller risbaserad ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Ebba
2021-05-11Det stod inget om bönor bland ingredienserna
Redaktionen ICAse
2021-05-11Hej Ebba! Det är de gröna bönorna haricots verts vi menar när vi skriver bönor i texten. Hoppas du gillar rätten. Hälsningar Ulrika