Smörrebröd med torsk och purjolök

1
0
Smörrebröd med torsk och purjolök

En modern variant av danskarnas smörrebröd! Låt ugnsstekt torsk, bakad purjolök och äppelsenap ta plats på skivor av rågbröd och toppa med persilja. Smaklig spis!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2022

Smörrebröd med torsk och purjolök

Ingredienser

4 portioner

Äppelsenap

3 små äpplen
2 msk olivolja
1 tsk finrivet citronskal
2 msk färskpressad citronjuice
2 msk grov senap
2 krm salt

Smörrebröd

1 liten purjolök (à 150 g)
4 msk olivolja
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
300 g torskfilé i bit
2 msk hackad kapris
4 skivor rågbröd

Till garnering

persilja

För alla

Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer