Smörrebröd med torsk och purjolök

Betyg 1 av 5.
3 personer har röstat
0
Smörrebröd med torsk och purjolök

En modern variant av danskarnas smörrebröd! Låt ugnsstekt torsk, bakad purjolök och äppelsenap ta plats på skivor av rågbröd och toppa med persilja. Smaklig spis!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2022

Smörrebröd med torsk och purjolök

Ingredienser

4 portioner

Äppelsenap

3 små äpplen
2 msk olivolja
1 tsk finrivet citronskal
2 msk färskpressad citronjuice
2 msk grov senap
2 krm salt

Smörrebröd

1 liten purjolök (à 150 g)
4 msk olivolja
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
300 g torskfilé i bit
2 msk hackad kapris
4 skivor rågbröd

Till garnering

persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Över 60 min att tillaga
Rågbröd med kalkon, bönkräm & inlagd paprika
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Torsk med rödbetskräm, pepparot och kapris
Betyg 3.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Wrap med sprödbakad torsk
Betyg 4.1 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torsk med dragon, rödbetor och brynt smör
Betyg 3.1 av 5.
171 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Smörrebröd med potatis - kartoffelmad
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga