Smörrebröd med torsk och purjolök

Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat
0
Smörrebröd med torsk och purjolök

En modern variant av danskarnas smörrebröd! Låt ugnsstekt torsk, bakad purjolök och äppelsenap ta plats på skivor av rågbröd och toppa med persilja. Smaklig spis!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2022

Smörrebröd med torsk och purjolök

Ingredienser

4 portioner

Äppelsenap

3   små äpplen
2 msk  olivolja
1 tsk  finrivet citronskal
2 msk  färskpressad citronjuice
2 msk  grov senap
2 krm  salt

Smörrebröd

1   liten purjolök (à 150 g)
4 msk  olivolja
1/2 tsk  salt
1 krm  svartpeppar
300 g  torskfilé i bit
2 msk  hackad kapris
4   skivor rågbröd

Till garnering

persilja

För alla

Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Över 60 min att tillaga
Smörrebröd med potatis - kartoffelmad
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Wrap med sprödbakad torsk
Betyg 4.1 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smörrebröd med ägg och fänkål
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rågmacka med fetaostcrème, avokado och dukkah
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sparris med ramslökssmör
Betyg 4.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga