Smörrebröd med krispig fisk, remoulad och picklad blomkål

Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
0
Smörrebröd med krispig fisk, remoulad och picklad blomkål

Gör ett enkelt och matigt smörrebröd till lunch eller middag. På rågbröd serverar vi färdigpanerad och krispigt stekt torsk med picklad blomkål, sallad och en majonnäsbaserad remoulad med kapris. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2020

Smörrebröd med krispig fisk, remoulad och picklad blomkål

Ingredienser

4 portioner

Picklad blomkål

250 g blomkål
2 1/2 dl vatten
1/2 dl ättiksprit (12%)
1/4 dl strösocker
3/4 tsk hel kummin
3/4 tsk fänkålsfrön
1 lagerblad
3 vitpepparkorn

Remoulad

1 dl yoghurt eller gräddfil
1 dl majonnäs
4 msk hackad inlagd gurka eller bostongurka
2 msk grovhackad kapris
1 dl hackad persilja
salt
peppar
1 citron
1 förp sprödpanerade torskfiléer (à 360 g)
4 skivor danskt rågbröd
2 msk smör
4 salladsblad

Gör så här

Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Smörrebröd med sellerisallad och makrill
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smörrebröd med potatis och sparris
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Smörrebröd med potatis - kartoffelmad
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Smörrebröd ansjovis royal
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Smörrebröd med kumminlax och pepparrotsmajo
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga