Smörrebröd med torsk och purjolök

Betyg 1 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Smörrebröd med torsk och purjolök

En modern variant av danskarnas smörrebröd! Låt ugnsstekt torsk, bakad purjolök och äppelsenap ta plats på skivor av rågbröd och toppa med persilja. Smaklig spis!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2022

Smörrebröd med torsk och purjolök

Ingredienser

4 portioner

Äppelsenap

3 små äpplen
2 msk olivolja
1 tsk finrivet citronskal
2 msk färskpressad citronjuice
2 msk grov senap
2 krm salt

Smörrebröd

1 liten purjolök (à 150 g)
4 msk olivolja
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
300 g torskfilé i bit
2 msk hackad kapris
4 skivor rågbröd

Till garnering

persilja

Gör så här

00:20:00
00:20:00
00:25:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Smörrebröd med panerad rödspätta
    Betyg 4.9 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad