Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 15 MIN | Medel

Smörrebröd med potatis, kaviar och ägg

Sugen på smörrebröd? Det här receptet på smörrebröd med potatis, kaviar och ägg är riktigt smarrigt och går dessutom väldigt snabbt och enkelt att laga till.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Hacka 4 av äggen och skär ett i klyftor (för 4 port). Skär några ringar av löken och hacka resten.
  2. Rör ihop kaviar, crème fraiche och dill. Vänd ner ägg och lök, smaka av med peppar. Lägg potatisskivorna på brödet. Lägg på kaviarröran och garnera med ägg, lök och dill.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på kaviaren.
Rätten innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Ingredienser

Portioner: 4
  • 5 kokta ägg
  • 1 liten rödlök
  • 1 dl lättkaviar
  • 1/2 dl lätt crème fraiche
  • 3 msk skuren dill + lite till garnering
  • peppar
  • 4 kokta potatisar
  • grovt bröd
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 1409 kJ / 337 kCal
Fett: 0 g
Läs mer om näringsvärden

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer