Kräftpasta med pepparrot
Fantastiskt krämig pastarätt med kräftstjärtar, en perfekt start på kvällen! Pepparotsosten gör pastan smakrik och vacker. Toppa med riven parmesanost, lite dill och färskt bröd.
Ingredienser
4 portioner
4 portioner pasta
125 g färskost med pepparrotssmak
salt och peppar
2 burk skalade kräftstjärtar (à 360 g)
dill
parmesan
bröd
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på färskosten. Rätten innehåller mjölkprotein.
Glutenfri: använd glutenfri pasta och servera med glutenfritt bröd.
Laktosfri: använd laktosfri färskost och krydda med färskriven pepparrot.
Äggfri: använd pasta utan ägg. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsmedlet E1105 Lysozym.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Jättegot, dock ifrågasätter jag lite hur det kan vara betecknat som medel? Koka pasta o blanda ner färdiga ingredienser... om detta är medel kan man undra vad lätt är? :)
Eva
2011-10-11