Räk- och löktartar

Betyg 2.9 av 5.
11 personer har röstat
0
Räk- och löktartar

Något att äta till din öl? Då kanske dessa mumsiga räk- och löktartar skulle vara något. Det går supersnabbt att svänga ihop den krämiga och goda röran som du sedan bara formar fint på mörkt bröd. Dekorera med limeklyftor och servera direkt.

Räk- och löktartar

Ingredienser

4 portioner
500 g räkor med skal
1 - 1 1/2 mildlökar
1/2 dl lätt crème fraiche
2 msk hackad dill
1 - 1 1/2 msk färskriven pepparrot
2 krm salt
4 skivor mörkt bröd t ex kavring

Garnering

limeklyftor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi920 KJ / 220 kCal
Fett4.5 g

Testa liknande recept

Veganska snittar - avokadosnittar med pepparrot och dill
Betyg 4.6 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rökt laxrulle med skagenfyllning
Betyg 2.6 av 5.
48 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tacos på svenska
Betyg 3.9 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskfilé med persiljerotspuré, pepparrot & lax
Betyg 2.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rostade rotfrukter med äppelcrème fraiche
Betyg 3.6 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Jernis exotiska böcklingröra
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga