Ett enkelt recept på oemotståndlig smörgåstårta med ansjovis och räkor. Du gör smörgåstårtan av bland annat landgångsbröd, böcklingpastej, crème fraiche, räkor, ansjovisfilé, ägg, dill, stenbitsrom och ärtskott. Perfekt att servera till fest!
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2009
Kontrollera noga innehållet i brödet och majonnäsen.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av matfett och crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör och crème fraiche mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs och uteslut äggen.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Nej den här var alldeles för salt 🥺
Carina
2020-08-15Hej Carina! Vad tråkigt att höra att du tyckte det var för salt. Du kanske vill testa det här receptet https://www.ica.se/recept/varens-godaste-smorgastarta-720205/ som inte innehåller anjsovis och är därmed lite mindre salt. Annars har vi ett gäng andra recept samlade på den här sidan https://www.ica.se/buffe/artikel/god-smorgastarta/. Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-08-17