Smördegsvåffla med trattkantareller och persilja

Betyg 4.2 av 5.
19 personer har röstat
0
Smördegsvåffla med trattkantareller och persilja

Godaste smördegsvåfflan med svamp gör du enkelt i ett våffeljärn. Gör en smakrik svampstuvning och bred ut den på smördegen. Grädda några minuter i våffeljärnet och smördegsmackan är klar att servera.

Smördegsvåffla med trattkantareller och persilja

Ingredienser

4 portioner
150 g färska trattkantareller
2 schalottenlökar
2 msk smör
salt
svartpeppar
1 1/2 dl vispgrädde
1 kruka persilja
250 g färsk smördeg

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
19 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1910 KJ / 456 kCal
Fett38 g
Salt1 g
Kolhydrater23 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Ostfyllda våfflor på smördeg
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Trattkantarellsoppa med kycklingpiroger
Betyg 3.8 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Svamprisotto med Västerbottensost
Betyg 2.9 av 5.
60 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pasta med svampsås
Betyg 4.1 av 5.
30 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Trattkantarellpasta
Betyg 3.6 av 5.
20 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Syltade kantareller med rosmarin
Betyg 4.2 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga