Smördegsvåffla med trattkantareller och persilja

Betyg 4.2 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Smördegsvåffla med trattkantareller och persilja

Godaste smördegsvåfflan med svamp gör du enkelt i ett våffeljärn. Gör en smakrik svampstuvning och bred ut den på smördegen. Grädda några minuter i våffeljärnet och smördegsmackan är klar att servera.

Smördegsvåffla med trattkantareller och persilja

Ingredienser

4 portioner
150 g färska trattkantareller
2 schalottenlökar
2 msk smör
salt
svartpeppar
1 1/2 dl vispgrädde
1 kruka persilja
250 g färsk smördeg

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.19 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1910 KJ / 456 kCal
Fett38 g
Salt1 g
Kolhydrater23 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Trattkantarellsoppa med kycklingpiroger
Betyg 3.8 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Svamprisotto med Västerbottensost
Betyg 2.9 av 5.60 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kantarellcrème
Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Trattkantarellpasta
Betyg 3.6 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Skogstoast med svamp, blåbärschutney och örtsallad
Betyg 4.8 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Pasta med svampsås
Betyg 4.1 av 5.30 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad