Kantarellpizza med getost

85
3
Kantarellpizza med getost

Snabbaste pizzan gör du med färdig pizzadeg på rulle. Bred på crème fraiche i stället för tomatsås! Toppa kalaset med smörstekta kantareller och smulad getost. Ringla gärna över pesto vid servering. Galet gott som tillbehör på kräftkalaset, eller till fredagsmyset.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2015

Kantarellpizza med getost

Ingredienser

8 portioner
400 g färska kantareller
2 msk smör
1 krm salt
1/2 krm peppar
1 rulle färdig pizzadeg (230 g)
2 dl crème fraiche
300 g smulad getost av chèvretyp
2 msk pesto
örter till garnering, t ex körvel

För alla

Fri från ägg.
Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

85

Kommentarer

Eva

2021-09-10

Torr. Lät så god, men smakade typ ingenting.

Urban

2019-10-13

Var en stor besvikelse

Lena

2016-09-26

Supergott

Näringsvärde per portion

Energi 1412 KJ / 337 kCal
Fett 51 g
Salt 1.3 g
Kolhydrater 16 g
Protein 12 g
Läs mer om näringsvärden