Lammkorvspirog med rosmarin och chèvre

Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
4
Lammkorvspirog med rosmarin och chèvre

En verkligt lyxig variant på varm korv. Lammkorv, rosmarin, tomater och chèvre lindas i smördeg. Grilla i ugn cirka 10 min tills smördegen gräddats frasig.

Lammkorvspirog med rosmarin och chèvre

Ingredienser

10 bufféportioner
10 färska lammkorvar med rosmarin
1 msk smör eller margarin
4 tomater
150 g chèvre
2 förp färsk, kavlad smördeg (à 250 g)
1 kruka rosmarin
2 ägg

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Gjorde dessa förra påsken. Det var ingen höjdare. Tomaten gjorde att degen blev blöt. Och smak kombinationerna fungerade helt enkelt inte. Det var ingen av gästerna som tyckte om dem. Tyvärr!

Maria

2019-04-17

Sjukt goda!

Samuel

2013-04-01

Var inte sugen på rosmarin, utan använde lammchorizo, färsk getost, tomater, oregano och lite honung, hur gott som helst!

Camilla

2013-02-10

Näringsvärde per bufféportion

Energi1742 KJ / 415 kCal
Fett30.1 g
Kolhydrater22.3 g
Protein13.1 g

Testa liknande recept

Lammkorv med grynmix och spenat
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lammkorv med tzatziki och bakad tomat
Betyg 3.9 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lammkorv med rostad snackpaprika och rökt paprikayoghurt
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lammkorv med rotfruktsstomp och senap
Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lammkorv med champinjoner, haricots verts och pasta
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ljummen bönsallad med lammkorv och mandel
Betyg 2.8 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga