Lammkorvspirog med rosmarin och chèvre

Betyg 3.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Lammkorvspirog med rosmarin och chèvre

En verkligt lyxig variant på varm korv. Lammkorv, rosmarin, tomater och chèvre lindas i smördeg. Grilla i ugn cirka 10 min tills smördegen gräddats frasig.

Lammkorvspirog med rosmarin och chèvre

Ingredienser

10 bufféportioner
10 färska lammkorvar med rosmarin
1 msk smör eller margarin
4 tomater
150 g chèvre
2 förp färsk, kavlad smördeg (à 250 g)
1 kruka rosmarin
2 ägg

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

4 st
  • Gjorde dessa förra påsken. Det var ingen höjdare. Tomaten gjorde att degen blev blöt. Och smak kombinationerna fungerade helt enkelt inte. Det var ingen av gästerna som tyckte om dem. Tyvärr!

    Maria

  • Sjukt goda!

    Samuel

  • Var inte sugen på rosmarin, utan använde lammchorizo, färsk getost, tomater, oregano och lite honung, hur gott som helst!

    Camilla

Näringsvärde per bufféportion

Energi1742 KJ / 415 kCal
Fett30.1 g
Kolhydrater22.3 g
Protein13.1 g

Testa liknande recept

  • Lammkorv med linser och rostad potatis
    Betyg 3.5 av 5.36 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lammkorv med tzatziki och bakad tomat
    Betyg 3.9 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lammkorv med grynmix och spenat
    Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad