Fira en födelsedag eller kanske midsommar, då får du inte missa detta recept på Västerbottensostpaj. Enkel att tillaga med klassisk härlig smak. Salt, peppar och Västerbottensost – små detaljer som gör stor skillnad.
Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri pajdeg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av grädde och mjölk.
Näringsvärdet är beräknat per bufféportion.
Kommentarer
Cecilia
2022-05-18Vi ska ha kalas för ca 15 personer. Undrar därför om det går att göra en större/dubbel sats av pajen och grädda i t.ex. långpanna? Hur blir det då med tiden i ugnen? -Cecilia
Pia
2021-11-16Jättegod och extremt lättgjord paj.
Stina
2021-10-27Hur funkar den att frysa ner? Går den äta upptinad?
Redaktionen ICAse
2021-10-29Hej Stina! Det går bra att frysa in pajen även om allt som görs med smördeg är godast som nybakat (frasigheten som smördeg har försvinner när man fryser smördeg). Frys gärna in den i portionsbitar så är det lättare att tina upp denoch ta fram så mycket eller lite man vill ha. Värm gärna den lite innan servering, då kommer smakerna fram lite mer. Hoppas att du gillar pajen! Hälsningar Elina