Smördegspaj med kycklinglårfilé, bacon, purjolök, vitlök och svamp, gräddad i gryta. Bryn ingredienserna och rör ner crème fraiche och grädde. Lägg över ett lock av smördeg och grädda pajen i ugn. Grytan och smördegslocket ger en särskilt smakrik paj – lika god till vardag som fest.
Gör glutenfri: använd glutenfri smördeg.
Gör laktosfri: använd crème fraiche, grädde och smördeg utan laktos.
Gör äggfri: uteslut ägget.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot Sour Supreme (innehåller soja) eller imat fraiche (innehåller havre) och grädden mot havre-, soja- eller risalternativ. Använd mjölkfri smördeg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Rosalie
2022-12-14Och hur många gram är 1L svamp
Josefine
2021-11-20Tillsammans med vegansk créme fraîche och matlagningsgrädde, och sojabitar blev detta magiskt. Ska helt klart göra det igen!
Gert
2019-12-26Lagar inte jättemycket mat. Men denna kan jag verkligen rek. Blev otroligt gott