Svenssons kaviarsnurror
Kaviarsnurror är ett utmärkt drinktilltugg som ger en lyxig känsla och som passar utmärkt vid lite mer festliga tillfällen. Gör en enkel men utsökt blandning av schalottenlök, kaviar, crème fraiche och riven ost som du sedan brer ut på din smördeg.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2002
Ingredienser
4 portioner
1 schalottenlök
1 dl lätt crème fraiche
1 dl kaviar
1 dl riven ost (gärna västerbotten)
1 rektangulär kyld smördeg (à 275 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Går dessa att frysa in?
Lisa
2024-12-03Hej Lisa! Det är ju alltid lite knepigt att frysa in bakad smördeg, eftersom den kan bli lite torr och seg. Däremot skulle du kunna göra fyllningen och rulla ihop degen och sen frysa rullen. Då kan du ta ut rullen, låta tina och sen skära och baka av. Vänliga hälsningar Tove
Redaktionen
2024-12-03Dessa snurror är jättegoda och enkla att göra. Jag gjorde för några år sedan en annan variant av kaviarsnurror med dill i och de var också smarriga.
Lena
2008-05-08Otroligt god! lätt att göra, stora och små tyckte denna var god.
Carina
2005-06-20