Svenssons kaviarsnurror | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Svenssons kaviarsnurror

Kaviarsnurror är ett utmärkt drinktilltugg som ger en lyxig känsla och som passar utmärkt vid lite mer festliga tillfällen. Gör en enkel men utsökt blandning av schalottenlök, kaviar, crème fraiche och riven ost som du sedan brer ut på din smördeg.

Detta är ett recept från Buffé nr 1, 2002
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Skala och finhacka schalottenlök. Blanda med lättcrème fraiche, kaviar och riven ost. Bred ut blandningen på smördeg.
  3. Rulla ihop till en rulle. Skär i 1-2 cm tjocka skivor, lägg dem på bakpappersklädd plåt.
  4. Grädda i 10-15 minuter tills de blir ljust gyllenbruna.
  5. Servera gärna tillsammans med Tunnbrödsnacks med parmesan till drinken.

För alla

Innehåller ägg, gluten, laktos och mjölkprotein.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 schalottenlök
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 1 dl kaviar
  • 1 dl riven ost (gärna västerbotten)
  • 1 rektangulär kyld smördeg (à 275 g)
Lägg till i inköpslistan