Svenssons kaviarsnurror

Kaviarsnurror är ett utmärkt drinktilltugg som ger en lyxig känsla och som passar utmärkt vid lite mer festliga tillfällen. Gör en enkel men utsökt blandning av schalottenlök, kaviar, crème fraiche och riven ost som du sedan brer ut på din smördeg.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2002

Ingredienser
4 portioner
1 schalottenlök
1 dl lätt crème fraiche
1 dl kaviar
1 dl riven ost (gärna västerbotten)
1 rektangulär kyld smördeg (à 275 g)
För alla
Innehåller ägg, gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Dessa snurror är jättegoda och enkla att göra. Jag gjorde för några år sedan en annan variant av kaviarsnurror med dill i och de var också smarriga.
Lena
2008-05-08Otroligt god! lätt att göra, stora och små tyckte denna var god.
Carina
2005-06-20Passar utmärkt som tilltugg i samband med välkomstdrink
Håkan
2002-12-25