Varm fisksås med dill
Servera denna varma fisksås till all typ av fisk. Såsen är sagolikt krämig och med dill och en citronklyfta till är den jättegod att servera till både lax och torsk.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2005
Ingredienser
6 portioner
2 1/2 dl matlagningsgrädde
2 dl lätt crème fraiche
1 1/2 fiskbuljongtärningar
2 msk hackad fryst dill
För alla
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde och crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt laktosfri grädde och crème fraiche mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Receptet uppdaterat mars 2024.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Äter alltid den till fisk. Superenkel och god
Marie
2024-02-03Grymt enkel och god!
Malin
2023-04-16Gott
Birgitta
2023-03-14