Kall senapssås

Betyg 2.5 av 5.45 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Kall senapssås

Senapssåsen med smak av fransk senap får en ljuvlig krämighet av crème fraiche och grädde som bara smälter i munnen. Denna senapssås kan du servera både varm och kall till förslagsvis färskpotatis och fisk.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2004

Kall senapssås

Ingredienser

10 portioner
4 dl lätt crème fraiche
3 - 3 1/2 msk fransk senap
1 dl visp- eller mellangrädde
1 tsk salt
nymalen vitpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Enkel sås och perfekt till lax stekt i ugn.

    Anita

  • Jättegod sås, perfekt till färskpotatis och ugnsbakad lax! Senapen ger lite sting åt såsen. Väl värt att testa. Jag kommer laga den igen!/Malin i Skultorp

    Mona

Testa liknande recept

  • Viltmarinerad kyckling
    Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Senapskräm
    Betyg 2.7 av 5.40 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Sill-sushi
    Betyg 2.1 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Kasslersallad med couscous
    Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Honungskyckling
    Betyg 4.1 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kokt hummer med majonnäs á la oliv
    Betyg 2.8 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad