Kall senapssås

Betyg 2.5 av 5.
45 personer har röstat
2
Kall senapssås

Senapssåsen med smak av fransk senap får en ljuvlig krämighet av crème fraiche och grädde som bara smälter i munnen. Denna senapssås kan du servera både varm och kall till förslagsvis färskpotatis och fisk.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2004

Kall senapssås

Ingredienser

10 portioner
4 dl lätt crème fraiche
3 - 3 1/2 msk fransk senap
1 dl visp- eller mellangrädde
1 tsk salt
nymalen vitpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
45 personer har röstat

Kommentarer

Enkel sås och perfekt till lax stekt i ugn.

Anita

2014-11-23

Jättegod sås, perfekt till färskpotatis och ugnsbakad lax! Senapen ger lite sting åt såsen. Väl värt att testa. Jag kommer laga den igen!/Malin i Skultorp

Mona

2006-07-28

Testa liknande recept

Viltmarinerad kyckling
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Senapskräm
Betyg 2.7 av 5.
40 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sill-sushi
Betyg 2.1 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kasslersallad med couscous
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Falukorvsgryta med honungsäpplen
Betyg 4.1 av 5.
34 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Honungskyckling
Betyg 4 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga