Kräftsnittar med kronärtskocka och tomat
En lyxig förrätt som går snabbt att tillaga. Blanda kräftsnittar och kronärtskocka i crème fraiche med basilika, tomatpesto och lite citron. Klicka sedan ut den goda röran på det rostade ciabattabrödet. Hyvla över parmesanost före servering.
Ingredienser
4 portioner
1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g)
1 burk kronärtskockshjärtan (à 290 g)
2 dl lätt crème fraiche
1 kruka basilika (spara några blad till garnering)
1 msk tomatpesto
1 tsk pressad citronsaft
salt
peppar
2 ciabattabröd
parmesan
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1133 KJ / 271 kCal
Fett12.8 g
Kommentarer
ja det här var en bubblare! smarriga smaker som tillsammans blev ännu smarrigare!
Katrina
2011-03-14Utsökt gott! föredrar fäska kräftor,skall pröva med lax nästa gång.
Monica
2008-02-11