Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Marinerade kronärtskockshjärtan med pastrami

Denna snabblagade sallad med marinerade kronärtskockshjärtan och pastrami kommer fånga ditt hjärta! Bred bara ut sallaten och kockorna på assietter och forma fina rosor av köttskivorna. Toppa med smakrika nötter och servera direkt med färskt bröd.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skölj av och riv sallaten i mindre bitar. Fördela sallaten på assietter. Låt kronärtskockshjärtanen rinna av och lägg på sallatsbädden. Forma pastramin till rosor och lägg på assietterna. Grovhacka nötterna och strö över.
  2. Droppa lite av marinaden från kronärtskockorna på brödet och skär i snibbar. Servera bröden till salladen.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 litet rosésalladshuvud
  • 12 marinerade kronärtskockshjärta
  • 8 tunna skivor pastrami
  • 50 g valnötter
  • 4 rostade skivor bröd
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?