Smokey beans med tomat och lök

Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
0
Smokey beans med tomat och lök

Bönsallad av vita-, svarta- eller kidneybönor med tomat och salladslök samt rökig smak av hickory grillsås. God till grillad kryddkorv, till exempel grönsakskorv, med sallad och gräddfil. Enkel vardagsgrill!

Smokey beans med tomat och lök

Ingredienser

4 portioner
1   förp kokta bönor (svarta, vita eller kidney, à 400 g)
4   tomater
125 g  salladslök
1   vitlöksklyfta
1 dl  grillsås hickory

Till servering

grönsakskorv bönor, majs och gul lök
sallad
gräddfil

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på grillsåsen . I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1619 KJ / 386 kCal
Fett16 g
Salt1.23 g
Kolhydrater36 g
Protein22 g

Testa liknande recept

Rökiga barbequebönor
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bönsallad i dijondressing
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Tacoburgare
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rödbetssallad med lök och oliver
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Äpple- och blomkålssallad med färsk basilika
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga