Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Rökiga barbequebönor

Vita bönor, körsbärstomater och rödlök blandas snabbt ihop till ett passande barbequetillbehör. Salladen sveps in i smakrik rökig grillsås med hickorysmak och blir supergod!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Häll av och skölj bönorna. Dela tomaterna. Skala och finhacka löken.
  2. Blanda alltsammans med grillsåsen. Rör i det kryddgröna. Smaka av med salt och peppar.
  3. Ett perfekt tillbehör till korvbrickan. Servera bröd och stekt potatis till. Vattenmelon svalkar efteråt.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 burk kidney- eller stora naturella vita bönor (à ca 400 g)
  • 1 ask körsbärstomater (à 250 g)
  • 1 rödlök
  • 2 dl grillsås med hickorysmak (röksmak)
  • 2 msk finhackad persilja eller koriander
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan
Så handlar du snabbare

Näringsvärde
Per portion

Energi 2717 kJ / 650 kCal
Fett: 0 g
Läs mer om näringsvärden

Vi har problem att visa saldo för vissa användare i ICA Handla appen och att felsökning pågår.