Små laxägg

3
0
Små laxägg

Ett lyxigt och förträffligt gott tilltugg som du snabbt kan sno ihop. Du finhackar den gravade laxen och blandar den med frisk kvarg, vitlök och lime. De små mjuka laxäggen tillsammans med den krispiga crostinin blir en utmärkt kombination.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2008

Små laxägg

Ingredienser

12 st
100 g gravad lax
4 msk kvarg gourmet (10%)
1/2 pressad vitlöksklyfta
rivet skal av 1/2 lime
1/2 krm salt
1 msk hackad persilja
12 crostini

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på crostinin.
I  övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd till crostini.
Gör mjölkfri: byt kvarg till mjölkfritt alternativ, t ex Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 150 KJ / 36 kCal
Läs mer om näringsvärden