Snabbt majsbröd
Sugen på bröd till soppan? Gör då dessa goda, snabba majsbröd med innehåll av bland annat paprika, majs och kvarg. Strö över mozzarellaost på ditt utbakade, äggpenslade bröd och grädda tills de har fin färg. Servera det saftiga majsbrödet varmt.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2000
Ingredienser
30 bullar
1/2 röd paprika
1 liten rödlök
1 burk majskorn (à ca 340 g)
1 burk kvarg gourmet (à ca 250 g)
1/2 tsk paprikapulver
1 krm socker
1 tsk grovmalen svartpeppar
2 tsk salt
20 g bakpulver (20 g motsvarar ca 4 tsk)
2 msk finhackad gräslök
25 g vetegroddar (25 g groddar motsvarar ca 6 msk)
425 g vetemjöl (425 g motsvarar ca 7 dl)
1 dl mjölk
2 dl olivolja
1 ägg
125 g riven mozzarella
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer