Snabbt majsbröd

Betyg 3.2 av 5.
12 personer har röstat
0
Snabbt majsbröd

Sugen på bröd till soppan? Gör då dessa goda, snabba majsbröd med innehåll av bland annat paprika, majs och kvarg. Strö över mozzarellaost på ditt utbakade, äggpenslade bröd och grädda tills de har fin färg. Servera det saftiga majsbrödet varmt.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2000

Snabbt majsbröd

Ingredienser

30 bullar
1/2   röd paprika
1   liten rödlök
1   burk majskorn (à ca 340 g)
1   burk kvarg gourmet (à ca 250 g)
1/2 tsk  paprikapulver
1 krm  socker
1 tsk  grovmalen svartpeppar
2 tsk  salt
20 g  bakpulver (20 g motsvarar ca 4 tsk)
2 msk  finhackad gräslök
25 g  vetegroddar (25 g groddar motsvarar ca 6 msk)
425 g  vetemjöl (425 g motsvarar ca 7 dl)
1 dl  mjölk
2 dl  olivolja
1   ägg
125 g  riven mozzarella

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
12 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Stekt skinkschnitzel med champinjon och lökfocaccia
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chokladmousse med kvarg och vit choklad
Betyg 4.4 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Paprikaägg
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Små laxägg
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Apelsin- och vallmokaka
Betyg 3.3 av 5.
32 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Färska morgonbröd
Betyg 3.1 av 5.
69 personer har röstat
Över 60 min att tillaga