Snabbt majsbröd

Betyg 3.2 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Snabbt majsbröd

Sugen på bröd till soppan? Gör då dessa goda, snabba majsbröd med innehåll av bland annat paprika, majs och kvarg. Strö över mozzarellaost på ditt utbakade, äggpenslade bröd och grädda tills de har fin färg. Servera det saftiga majsbrödet varmt.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2000

Snabbt majsbröd

Ingredienser

30 bullar
1/2 röd paprika
1 liten rödlök
1 burk majskorn (à ca 340 g)
1 burk kvarg gourmet (à ca 250 g)
1/2 tsk paprikapulver
1 krm socker
1 tsk grovmalen svartpeppar
2 tsk salt
20 g bakpulver (20 g motsvarar ca 4 tsk)
2 msk finhackad gräslök
25 g vetegroddar (25 g groddar motsvarar ca 6 msk)
425 g vetemjöl (425 g motsvarar ca 7 dl)
1 dl mjölk
2 dl olivolja
1 ägg
125 g riven mozzarella

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.12 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Chokladmousse med kvarg och vit choklad
Betyg 4.4 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Paprikaägg
Betyg 1.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Små laxägg
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Apelsin- och vallmokaka
Betyg 3.3 av 5.32 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pepparstekt fläskfilé med vichymorötter
Betyg 3.6 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Färska morgonbröd
Betyg 3.1 av 5.69 personer har röstat
Receptet har 15 kommentarer
Nyckelhålsmärkt.
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad