Snabbt majsbröd

Betyg 3.2 av 5.
12 personer har röstat
0
Snabbt majsbröd

Sugen på bröd till soppan? Gör då dessa goda, snabba majsbröd med innehåll av bland annat paprika, majs och kvarg. Strö över mozzarellaost på ditt utbakade, äggpenslade bröd och grädda tills de har fin färg. Servera det saftiga majsbrödet varmt.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2000

Snabbt majsbröd

Ingredienser

30 bullar
1/2 röd paprika
1 liten rödlök
1 burk majskorn (à ca 340 g)
1 burk kvarg gourmet (à ca 250 g)
1/2 tsk paprikapulver
1 krm socker
1 tsk grovmalen svartpeppar
2 tsk salt
20 g bakpulver (20 g motsvarar ca 4 tsk)
2 msk finhackad gräslök
25 g vetegroddar (25 g groddar motsvarar ca 6 msk)
425 g vetemjöl (425 g motsvarar ca 7 dl)
1 dl mjölk
2 dl olivolja
1 ägg
125 g riven mozzarella

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
12 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Chokladmousse med kvarg och vit choklad
Betyg 4.4 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Små laxägg
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Paprikaägg
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färska morgonbröd
Betyg 3.1 av 5.
69 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillade kycklingspett med thaipasta
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Skaldjurs- och potatisgalette
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga