Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Paprikaägg

Smakfulla ägg toppade med en angenäm röra av grillad röd paprika, vitlök, kvarg gourmet och crème fraiche med smak av paprika och chili. Paprikaäggen kan du servera på buffébordet eller som en liten aptitretare innan middagen.

Detta är ett recept från Buffé nr 3, 2006
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 8 st portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka äggen i 5 minuter. Dela på mitten.
  2. Finhacka grillad röd paprika och blanda med pressad vitlöksklyfta, kvarg gourmet och crème fraiche paprika- chili. Smaka av med salt och peppar.

För alla

Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri kvarg och laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut kvarg och crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Ingredienser

Portioner: 8 st
  • 4 ägg
  • 0,66 burk grillad röd paprika (à 200 g)
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 msk kvarg gourmet
  • 1 msk crème fraiche paprika- chili
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?