Paprikaägg
Smakfulla ägg toppade med en angenäm röra av grillad röd paprika, vitlök, kvarg gourmet och crème fraiche med smak av paprika och chili. Paprikaäggen kan du servera på buffébordet eller som en liten aptitretare innan middagen.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2006
Ingredienser
8 st
4 ägg
2/3 burk grillad röd paprika (à 200 g)
1 pressad vitlöksklyfta
2 msk kvarg gourmet
1 msk crème fraiche paprika- chili
salt och peppar
För alla
Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri kvarg och laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut kvarg och crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör laktosfri: välj laktosfri kvarg och laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut kvarg och crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer