Paprikaägg

Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Paprikaägg

Smakfulla ägg toppade med en angenäm röra av grillad röd paprika, vitlök, kvarg gourmet och crème fraiche med smak av paprika och chili. Paprikaäggen kan du servera på buffébordet eller som en liten aptitretare innan middagen.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2006

Paprikaägg

Ingredienser

8 st
4   ägg
2/3   burk grillad röd paprika (à 200 g)
1   pressad vitlöksklyfta
2 msk  kvarg gourmet
1 msk  crème fraiche paprika- chili
salt och peppar

För alla

Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri kvarg och laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut kvarg och crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Chokladmousse med kvarg och vit choklad
Betyg 4.4 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Snabbt majsbröd
Betyg 3.2 av 5.
12 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Små laxägg
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade kycklingspett med thaipasta
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Stekt skinkschnitzel med champinjon och lökfocaccia
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Apelsin- och vallmokaka
Betyg 3.3 av 5.
32 personer har röstat
Över 60 min att tillaga