Små kantarellpajer med dill och fetaost

Betyg 4.3 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Små kantarellpajer med dill och fetaost

Dessa söta små kantarellpajer är perfekta till kräftskivan eller buffén. Med färdiggjord pajdeg är de enkla att svänga ihop. Fyll med smakrik svamp och syrlig fetaost.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2017

Små kantarellpajer med dill och fetaost

Ingredienser

12 bufféportioner
2 rullar färdig kyld pajdeg (à 250 g)
200 g svamp (gärna kantareller)
1 finhackad schalottenlök
2 msk smör
100 g smulad fetaost
2 ägg
2 dl mjölk (3%)
1 msk hackad dill
2 krm salt
1 krm svartpeppar

Gör så här

01:00:00
00:10:00
00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

5 st
  • God och lättlagad.

    Catarina

  • Gör egen pajdeg blir nog så bra - gjort dessa i flera år mkt uppskattade! Tack för BRA recept.

    Eva

  • Jättegoda

    Charlotte

Näringsvärde per bufféportion

Energi640 KJ / 152 kCal
Fett10 g
Salt0.6 g
Kolhydrater11 g
Protein5 g

Testa liknande recept

  • Svampsås
    Betyg 4.6 av 5.33 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Torkade kantareller
    Betyg 3.7 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Svampstuvning
    Betyg 4.6 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kroppkakor med svamp och bacon
    Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Svampcrêpes
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad