Små kanelsuffléer med rabarberkompott

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Små kanelsuffléer med rabarberkompott

Dessa underbara små kanelsuffléer äter du tillsammans med en syrlig rabarberkompott. Grädda dina utsökta suffléer och ställ dem på tallrikar innan du garnerar dem och dukar upp med den härliga, kalla rabarberkompotten med citrusmak.

Små kanelsuffléer med rabarberkompott

Ingredienser

4 portioner
1   kanelstång
1 1/2 dl  matlagningsyoghurt
2   äggulor
1 dl  socker
1 1/2 msk  majsstärkelse
1 tsk  kanel
2   äggvitor

Lag

300 g  rabarber
saft av 1   apelsin
1/2 dl  socker

Garnering

florsocker
citronmeliss

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1640 KJ / 390 kCal
Fett6 g

Testa liknande recept

Yoghurtpannacotta med rabarberkompott
Betyg 3 av 5.
34 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rabarberchutney med kanel
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kanelmascarpone
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kall rabarber- och jordgubbssoppa
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Smält rabarber i ugn
Betyg 2.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rabarbersoppa med fläder och fryst yoghurt
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga