Små kanelsuffléer med rabarberkompott

1
0
Små kanelsuffléer med rabarberkompott

Dessa underbara små kanelsuffléer äter du tillsammans med en syrlig rabarberkompott. Grädda dina utsökta suffléer och ställ dem på tallrikar innan du garnerar dem och dukar upp med den härliga, kalla rabarberkompotten med citrusmak.

Små kanelsuffléer med rabarberkompott

Ingredienser

4 portioner
1 kanelstång
1 1/2 dl matlagningsyoghurt
2 äggulor
1 dl socker
1 1/2 msk majsstärkelse
1 tsk kanel
2 äggvitor

Lag

300 g rabarber
saft av 1 apelsin
1/2 dl socker

Garnering

florsocker
citronmeliss

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1640 KJ / 390 kCal
Fett 6 g
Läs mer om näringsvärden