Rabarbersoppa med färskostcrostini

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rabarbersoppa med färskostcrostini

Rabarbersoppa med färskostcrostoni är härligt gott och relativt lättlagat. Den ljuvlig och mjuka soppan består av rabarber, stjärnanis och vitt vin och till soppan serveras rostat bröd med en god färskost av kanel och kvarg.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 1999

Rabarbersoppa med färskostcrostini

Ingredienser

4 portioner
300 g rabarber
4 dl vatten
1 dl vitt vin
1 dl socker
3 stjärnanis
ev 1/2 msk potatismjöl

Crostini

1 msk råsocker
smör
4 långa skivor baguette
1 dl kvarg (10%)
1 tsk mald kanel

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fransk rabarbermarmelad
Betyg 4 av 5.140 personer har röstat
Receptet har 36 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Örtbakad torsk
Betyg 2.6 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Jordgubbssylt med stjärnanis
Betyg 3.4 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rabarbersirap
Betyg 4.5 av 5.73 personer har röstat
Receptet har 33 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rabarbersnaps
Betyg 4.6 av 5.84 personer har röstat
Receptet har 28 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Crème brûlée med kaffesmak, rabarber-is och bär
Betyg 3.2 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad