Rabarbergelé

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rabarbergelé

En dessert att imponera med är verkligen denna rabarbergelé. Vacker och imponerande blir denna jelly med rabarber som kräver lite tid i kylskåpet innan du kan servera den. Toppa gärna jellyn med grädde och citronmeliss.

Rabarbergelé

Ingredienser

10-12 portioner
900 g rabarber
1 citron (1 citron motsvarar 1/2 dl saft)
4 1/2 dl rött vin eller rött matlagningsvin
4 1/2 dl vatten
4 1/2 dl strösocker
2 vaniljstänger
15 gelatinblad
2 dl vispgrädde
citronmeliss

Gör så här

00:10:00
00:15:00
06:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1304 KJ / 312 kCal
Fett8 g
Salt0 g
Kolhydrater44 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Pavlova med rabarber och pistage
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Rabarber i huvudrollen
Betyg 2.5 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Varm rabarberkompott med vanilj och hallon
Betyg 4.2 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rabarberkompott med vit chokladmousse
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rabarbercocktail
Betyg 3.8 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Midsommartårta med rabarber och vanilj
Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad