Små bakade potatisar med fyllningar från havet

2
0
Små bakade potatisar med fyllningar från havet

Små bakade delikatesspotatisar fyllda med godsaker blir fint som ett matigt drinktilltugg eller på en buffé. Vi har fyllt potatisarna med läcker skagenröra, klassikern smetana, rödlök och löjrom eller en lite enklare kaviarfyllning. Välj din egen favorit – varje fyllning räcker till 16 små potatisar.

Små bakade potatisar med fyllningar från havet

Ingredienser

16 st
16 små potatisar (gärna delikatesspotatis)

Fyllning 1

6 msk skagenröra (vill du göra egen se länk i steg 4)
dillvippor

Fyllning 2

1/2 rödlök
6 msk smetana
50 g löjrom

Fyllning 3

3 msk crème fraiche
3 msk kaviar
2 msk hackad gräslök

För alla

Kontrollera noga innehållet i skagenröran.
Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smetana och crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt smetana och crème fraiche mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.

Näringsvärdet är beräknat per potatis med skagenröra.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 209 KJ / 50 kCal
Fett 1 g
Salt 0.1 g
Kolhydrater 8 g
Protein 2 g
Läs mer om näringsvärden