Små bakade potatisar med fyllningar från havet

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Små bakade potatisar med fyllningar från havet

Små bakade delikatesspotatisar fyllda med godsaker blir fint som ett matigt drinktilltugg eller på en buffé. Vi har fyllt potatisarna med läcker skagenröra, klassikern smetana, rödlök och löjrom eller en lite enklare kaviarfyllning. Välj din egen favorit – varje fyllning räcker till 16 små potatisar.

Små bakade potatisar med fyllningar från havet

Ingredienser

16 st
16   små potatisar (gärna delikatesspotatis)

Fyllning 1

6 msk  skagenröra (vill du göra egen se länk i steg 4)
dillvippor

Fyllning 2

1/2   rödlök
6 msk  smetana
50 g  löjrom

Fyllning 3

3 msk  crème fraiche
3 msk  kaviar
2 msk  hackad gräslök

För alla

Kontrollera noga innehållet i skagenröran.
Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smetana och crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt smetana och crème fraiche mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.

Näringsvärdet är beräknat per potatis med skagenröra.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi209 KJ / 50 kCal
Fett1 g
Salt0.1 g
Kolhydrater8 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Chips med citruscrème och löjrom
Betyg 4.4 av 5.
29 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Äggtoast med kaviar-crème fraiche
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Hasselbackspotatis med löjrom och gräddfil
Betyg 4.6 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pelle Janzon-krustader
Betyg 4.7 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Jordärtskockschips med citronsalt, smetana och löjrom
Betyg 4.5 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Crostini med avokado och ädelost
Betyg 3.5 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga