Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Äggtoast med kaviar-crème fraiche

En ljuvlig toast med ägg och lyxig kaviar-crème fraiche, som passar utmärkt att servera som förrätt till nyår, eller som tilltugg vid vilken festligare tillställning som helst! Garnera toasten med dillvippor för en vackrare syn!

Detta är ett recept från Buffé nr 3, 2008
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda finhackad rödlök, kaviar och finhackad dill. Rör ner lättfärskost och smaka av med salt och svartpeppar.
  2. Lägg röran på rostade eller stekta brödskivor på tallrikar. Toppa med ett stekt ägg på varje toast. Garnera ev med dillvippor.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1/2 dl finhackad rödlök
  • 1/2 dl kaviar
  • 1/2 dl finhackad dill
  • 200 g färskost (lätt)
  • 1/2 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 4 stekta eller rostade brödskivor
  • 4 stekta ägg
  • ev dillvippa till garnering
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 1129 kJ / 270 kCal
Läs mer om näringsvärden