Krustad med mandelpotatis och Västerbotten

7
1
Krustad med mandelpotatis och Västerbotten

Ett mumsigt inslag som passar bra som mingeltilltugg till välkomstdrinken. De färdigköpta krustaderna fyller du enkelt med mandelpotatisblandningen smaksatt med Västerbottensost. Toppa med stenbitsrom och dill.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2011

Krustad med mandelpotatis och Västerbotten

Ingredienser

6 portioner
500 g mandelpotatis
3 dl riven Västerbottensost
25 g rumsvarmt smör
1 dl vispgrädde
1 paket minikrustader (à 50 g)
1 burk stenbitsrom (à 75 g)
dillvippa till garnering
1/2 tsk salt
1 krm peppar

För alla

Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein. Fri från ägg men kontrollera innehållet i krustaderna.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentar

Eva-lisa

2013-07-19

Smakade alldeles utmärkt till fördrinken på kräftskivan