Skippa västerbottenspajen nästa gång det vankas midsommar, kräftskiva eller annan festbuffé och satsa i stället på en pizza med samma smaker. Toppa med lyxig löjrom och vackert rosapicklad lök. Med färdig pizzadeg av surdeg går det på ett kick!
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2016
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri pizzadeg.
Gör laktosfri: kontrollera innehållet i pizzadegen. Välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera innehållet i pizzadegen. Byt ut crème fraiche mot IMat fraiche eller Sour Supreme (innehåller soja). Välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Kommentarer
Martin
12/29/2020God afton afton på en t X
Karin
12/12/2017Jag gjorde en variant av denna som förrätt, men stekte rödlöken mjuk i mycket smör istället för att pickla den, la till hackad gräslök som topping, och använde röd tångkaviar istället för löjrom. Det blev fantastiskt gott! En jättebra rätt om man vill ha något som passar bra till champagne.
Aina
7/12/2017Varför hamnar detta recept i kategorin - Vegan?