Små bakade potatisar med fyllningar från havet

Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Små bakade potatisar med fyllningar från havet

Små bakade delikatesspotatisar fyllda med godsaker blir fint som ett matigt drinktilltugg eller på en buffé. Vi har fyllt potatisarna med läcker skagenröra, klassikern smetana, rödlök och löjrom eller en lite enklare kaviarfyllning. Välj din egen favorit – varje fyllning räcker till 16 små potatisar.

Små bakade potatisar med fyllningar från havet

Ingredienser

16 st
16 små potatisar (gärna delikatesspotatis)

Fyllning 1

6 msk skagenröra (vill du göra egen se länk i steg 4)
dillvippor

Fyllning 2

1/2 rödlök
6 msk smetana
50 g löjrom

Fyllning 3

3 msk crème fraiche
3 msk kaviar
2 msk hackad gräslök

Gör så här

00:25:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per st

Näringsvärdet är beräknat per potatis med skagenröra.
Energi209 KJ / 50 kCal
Fett1 g
Salt0.1 g
Kolhydrater8 g
Protein2 g

Testa liknande recept

  • Friterad matjessill med kaviardipp
    Betyg 3.9 av 5.27 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Löjromspizza
    Betyg 4.6 av 5.72 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Skagentårta
    Betyg 3.6 av 5.74 personer har röstat
    Receptet har 32 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad