Skördepytt

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
0
Skördepytt

Denna skördepytt är underbar i sin enkelhet, en pytt i panna med korv, potatis, paprikor och squash som garanterat blir en återkommande gäst på middagsbordet. Pytten får en härlig smak av smör vid stekning och du smakar sedan av med salt och peppar.

Skördepytt

Ingredienser

4 portioner
1   påse djupfryst tärnad potatis (à 600 g)
400 g  falukorv
2   gula lökar
2   paprikor gärna i olika förger
1   squash
1 msk  smör eller margarin
1 tsk  salt
1 krm  peppar

För alla

Stek i olja i stället för margarin om du inte tål mjölkprodukter.

Gör så här

Tips

Gröna tipset: Byt ut falukorven mot 2 burkar (à 400 g) kidneybönor om du vill äta grönt.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2033 KJ / 486 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Stingig squashsalsa
Betyg 1 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lamm med paprika och squash
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ljummen sallad med getostcrème
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Eivors syltade squash och paprika
Betyg 3.7 av 5.
27 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Falukorv med snabbstuvade makaroner
Betyg 4.3 av 5.
31 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Köttfärsbiffar med pasta och grönsaksröra
Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga