En skomakarlåda innehåller knaperstekt bacon som får ge smak åt saftiga skivor av oxfilé innan du serverar dem tillsammans med en skysås och krämigt potatismos. Skomakarlådan med kött och potatis är en charmerande klassiker som står sig.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2009
Läs noga ingredienserna på fonden, I övrigt är rätten fri från gluten och ägg, men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk, laktosfritt matfett och kontrollera fonden.
Gör mjölkproteinfri: ersätt mjölk med t ex Solhavre, byt smör mot mjölkfritt matfett och kontrollera fonden.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Dongyan
2020-10-31Jag tänker som det är bra för nybörjare som mig. Jag är bra på några kinesiska mat, men inte stek biff. Men det är inte mycket svårt.
Mikael
2014-07-25Mumsfilebabba
Daniel
2009-10-25Fantastiskt gott! Halleluja!